Распоред за испити јануари 2014г

Проф. д-р. Ратомир Грозданоски

И  С  П  И  Т  И     

Јануарска сесија 2014

   Почеток во 8,30 часот.

 

  •             И  С  П  И  Т  И       

   28.01.2014 (вторник) – испити: ЕГЗЕГЕЗА 1. и ЕГЗЕГЕЗА 3.

  1. 29. 01.2014 (среда) –  испити: ЕГЗЕГЕЗА 2. и СТАРОГРЧКИ ЈАЗИК
  2. 30. 01.2014 (четврток) –  испити: ЕГЗЕГЕЗА 4 и

ВОВЕД ВО СВЕТОТО ПИСМО НА НОВИОТ ЗАВЕТ.

 

Целосни информации за содржината на испитите и литературата, погледнете наwww.rrgozdanoski.mk

 НАПОМЕНА: На испитите секој да ги донесе книгите од кои се подготвувал  за полагање.

Честити Божикни и Богојавленски празници и благословено Новото лето Господово. Радосно поминете ги и празнувањата и полагањата.

Христос се роди! 

Ш  Е  Ф

НА КАТЕДРАТА ПО БИБЛИСКИ СТУДИИ

 

Д-р Ратомир Грозданоски

редовен професор