ВПИШУВАЊЕ оценки 26.06.2018

Драги студенти,

Доколку сте во можност, на 26.06.2018 (вторник), од 11,30-12,15 часот, ве очекувам да дојдете за впишување оценки од положените испити.

Допуштам и да го испратите само индексот.

Ви посакувам пријатен одмор и добро лето.

Проф. д-р Ратомир Грозданоски