ВПИШУВАЊЕ оценки 3.09.2020

Драги студенти,

 

Доколку сте во можност,

на 3.09.2020 (четврток), од 10,30-11,30 часот,

ве очекувам да дојдете за впишување оценки од положените испити,

во јунско-јулската сесија.

 

Допуштам и да го испратите само индексот.

 

Ви посакувам пријатен одмор и добро лето.

                                                                      Проф. д-р Ратомир Грозданоски