ВПИШУВАЊЕ оценки 30.06.2017

Драги студенти,

Доколку сте во можност, на 30.06.2017 (пeток), од 09-10 часот, ве очекувам да дојдете за впишување оценки од положените испити.

Допуштам и да го испратите само индексот.

Ви посакувам пријатен одмор и добро лето.
 
 
 

Проф. д-р Ратомир Грозданоски