Распоред за испити септември 2013г

Проф. д-р. Ратомир Грозданоски

И  С  П  И  Т  И     

Септемвриска сесија 2013

   Почеток во 8,30 часот.

 

  •             И  С  П  И  Т  И       

   10.09.2013 (вторник) – испити: ЕГЗЕГЕЗА 1. и ЕГЗЕГЕЗА 3.

  1. 10. 09.2013 (вторник) –  испити: СТАРОГРЧКИ и ЕГЗЕГЕЗА 2.
  2. 12. 09.2013 (четврток) –  испити: ЕГЗЕГЕЗА 4 и

ВОВЕД ВО СВЕТОТО ПИСМО НА НОВИОТ ЗАВЕТ.

 

 

Целосни информации за содржината на испитите и литературата, погледнете наwww.rrgozdanoski.mk

 НАПОМЕНА: На испитите секој да ги донесе книгите од кои се подготвувал  за полагање.

Имајте пријатно лето и успешна есен во сесијата.

 

Ш  Е  Ф

НА КАТЕДРАТА ПО БИБЛИСКИ СТУДИИ

Д-р Ратомир Грозданоски

Редовен професор