ИСПИТИ и КОЛОКВИУМИ 25-27. 01. 2012г

Проф. д-р. Ратомир Грозданоски

             И  С  П  И  Т  И   

            и

            КОЛОКВИУМИ

 

Јануарска сесија 2012

 

Почеток во 8,30 часот.

 

25.01.2012 (среда) – ВОВЕД ВО СВЕТОТО ПИСМО и колоквиуми: старогрчки 1., егзегеза 1. и егзегеза 3.

26.01.2012 (четврток) –ЕГЗЕГЕЗА 2. и  ЕГЗЕГЕЗА 4.

27.01.2012 (петок) –  ЕГЗЕГЕЗА 1., ЕГЗЕГЕЗА 3. и  СТАРОГРЧКИ ЈАЗИК.

 

Целосни информации за содржината на испитите и литературата, погледнете наwww.rrgozdanoski.mk

Ви ги честитам Божикните и Новогодишните празници и, освен добро празнување, ви посакувам трудољубивост и вдахновеност за време на подготовката на испитите, и солиден успех при полагањето.

Христос се роди!

Ш  Е  Ф

НА КАТЕДРАТА

ПО БИБЛИСКИ СТУДИИ

 

Д-р Ратомир Грозданоски

Редовен професор