Распоред за испити февруари 2013г

Проф. д-р. Ратомир Грозданоски

И  С  П  И  Т  И       и      К О Л О К В И У М И

Февруарска сесија 2013

   Почеток во 8,30 часот.

  • К О Л О К В И У М И

  28.01.2013 (понеделник) – колоквиуми:

  – старогрчки 1, колоквиум 2;

  – егзегеза 1, колоквиум 2.

 

 

  •             И  С  П  И  Т  И  

   28.01.2013 (понеделник) – испити: ВОВЕД ВО СВЕТОТО ПИСМО НА НОВИОТ ЗАВЕТ.

   30.01.2013 (среда) –  испити: ЕГЗЕГЕЗА 1. и ЕГЗЕГЕЗА 3.

   31.01.2013 (четврток) –  испити: ЕГЗЕГЕЗА 2. и  ЕГЗЕГЕЗА 4.

   01.02.2013 (петок) – испити: СТАРОГРЧКИ.

 

Целосни информации за содржината на испитите и литературата, погледнете наwww.rrgozdanoski.mk

  НАПОМЕНА: На колоквиумите и испитите секој да ги донесе книгите од кои се подготвувал за полагање.

Ви ги честитам Божикните и Новогодишните празници и ви посакувам пријатни денови, доволно одмор и потоа, добро учење и подготовка за испитите.

  ХРИСТОС СЕ РОДИ !

Ш  Е  Ф

НА КАТЕДРАТА ПО БИБЛИСКИ СТУДИИ

Д-р Ратомир Грозданоски

Редовен професор