Впишување оценки 23.02.2021 (вторник)

Драги студенти,

 

На 23.02.2021 (вторник), во 12,00-13,00 часот.

Оставете ги вашите индекси,

за впишување оценки од положените испити.

 

Ви честитам за постигнатите резултати и

ви посакувам успешни студии.

 

Проф. д-р Ратомир Грозданоски